Tandlægerne på Frederiksberg gir’ dig smilet tilbage!

Se yngre ud med facader

Porcelænsfacader kan give flotte lige og lyse tænder, hvis det ikke er muligt at opnå et tilfredsstillende resultat ved hjælp af tandretning og blegning.

Hvad er en porcelænsfacade?

En porcelænsfacade er en ganske tynd porcelænsskal. Den sættes på overfalden af tanden efter en beslibning af din egen tand, der sikrer at den ikke går løs eller falder af med tiden.

Selve porcelænsskallen er skræddersyet til at passe til tanden ud fra et aftryk, vi tager her på klinikken. Når vores tekniker har udarbejdet porcelænsfacaden og tandlægen har godkendt form, farve og udseendet sættes den fast på tanden med en speciel plastlim.

Hvornår kan porcelænsfacader bruges?

Man benytter porcelænsfacader til at opnå tænder der ser flotte, lige og lyse ud. Man kan dog ikke bruge behandlingsformen i alle tilfælde.  Porcelænsfacader bruges kun på tænder hvor der skal opnås mindre korrektioner i farve og form.

Når man laver æstetiske behandlinger med porcelænsfacader  er det ofte nødvendigt at behandle de 8 forreste tænder i overmunden, og evt også de 8 forreste i undermunden for at få et flot resultat.

Før behandlingen

Vi stræber naturligvis efter det bedst mulige resultat, men også efter at opnå det med det mindst mulige indgreb for dig som patient.

Forud for enhver behandling overvejer vi derfor altid, om der er andre behandlinger, der kan give et tilsvarende og tilfredsstillende resultat. Før en porcelænsfacadebehandling vurderer vi således om tænderne kan rettes og bleges som alternativ til behandlingen.

Her på klinikken tilbyder vi to forskellige tandretnings systemer. Det ene hedder Invisalign og det andet Inman Aligner. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil høre mere om de forskellige former for tandretning.

tandfacader