Det behøver ikke gøre ondt!

Smertefri behandling

I dag behøver et besøg hos tandlægen slet ikke være forbundet med de smerter, man oplevede i gamle dage.

Indenfor moderne tandpleje er det i dag muligt, at gøre behandlingerne smertefri. Til glæde for dig som patient, men naturligvis også for os som tandlæger, der ønsker at gøre dit besøg, så behageligt som overhovedet mulig.

Vi sætter faktisk en ære i at være så gode til at lægge bedøvelser, at vores patienter roser os for det når behandlingen er overstået.

Behandlingsvignet-kaebeledsproblemer

Bedøvelse

Vi kan fjerne smerter under behandlingen, men du vil altid kunne mærke når vi lægger selve bedøvelsen. Grunden til dette er ikke stikket med nålen, da den er så spids, ultratynd og skarp at den praktisk talt ikke er til at mærke. Det er først når bedøvelsesvæsken bliver injiceret at du kan mærke noget. Som oftest i form af et langvarigt niv. Det skyldes at bedøvelsesvæsken udvider vævet i det område, hvor den bliver injiceret men det skyldes også, at væsken har en anden pH værdi end kroppen.

Jo langsommere en bedøvelse bliver lagt jo mindre ondt gør den. Vi stræber altid efter at lægge vores bedøvelser så smertefrit som muligt. Nogen er dog sværere end andre. Eksempelvis i ganen hvor vævet ganske enkelt er særdeles stramt. Her vil det kunne mærkes mere end andre steder.